Vårda bostadsrätten för bättre ekonomi

Drömmer du om att kunna leva på att skriva? Eller vill du bara förbättra din ekonomi för att få mer tid att läsa och njuta av livet? Vårda din bostadsrätt, så har du redan förbättrat din framtida ekonomiska situation.

Förvalta bostadsrättsföreningen på bästa sätt

Har du läst om bostadsrättsföreningen i Malmö som hamnade hos Kronofogden? Bostadsrättsföreningen förvaltades inte på ett professionellt sätt och ägarna till lägenheterna förlorade sina investeringar. Du vill inte att det ska hända dig. Du har köpt en bostadsrätt för att du vill bo bra, men också investera för framtiden. Kunna sitta i din sköna lägenhet och skriva och läsa böcker. Därför är det klokt att se över hur bostadsrättsföreningen verkligen förvaltas. Ekonomiskt, praktiskt, tekniskt och juridiskt. En bostadsrättsförening är så mycket mer än huruvida ni ska bygga en gemensam bastu i källaren, om det ska växa rosor i rabatten och om det behövs en lekplats till barnen på innergården. Frågor som kan göra stor skillnad i din vardag, men det är inte de viktigaste frågorna att se över. Idag är det fler och fler bostadsrättsföreningar som väljer att lägga ut förvaltningen på helentreprenad till en extern part, som då också får ta det ekonomiska och juridiska ansvaret för föreningen. För en god juridisk, praktisk, teknisk och ekonomisk förvaltning anlitar ni Nabo att sköta bostadsrättsföreningen. De har redan 2100 nöjda bostadsrättsföreningar och blir rekommenderade av 9 av 10 av sina kunder. Ett mycket högt betyg.

Bättre ekonomi som skribent

Vare sig du redan har inkomst som författare eller drömmer om att kunna skriva i framtiden, så kan du påverka din ekonomi redan idag. Förutom att ta hand om din bostadsrätt på bästa sätt finns det mycket du kan göra. Först och främst bör du se över hur du kan få inkomst på att skriva genom internet. Du kan starta en blogg, skriva e-böcker eller jobba som copywriter. Aldrig har det varit lättare att kunna leva på att skriva. För att bygga upp en fungerande ekonomi måste du satsa på flera inkomstkällor. Du skriver din drömroman, samtidigt som du bloggar om ett ämne som du verkligen gillar. Du får inkomst på bloggen genom att du länkar till bra produkter, säljer dina egna böcker och har reklamannonser. Är du skicklig på att redigera eller översätta text? Då kan du erbjuda redigering eller översättning som en konsulttjänst, läsa andra personers texter och korrigera eller översätta dem. Eller så erbjuder du att skriva om texterna. Det finns många skrivtjänster att satsa på.

Bättre ekonomi genom böcker

Älskar du att läsa, men känner dig osäker på att skriva en egen bok? Då kan du faktiskt förbättra din ekonomi genom böcker. Det tar längre tid, men om du är uthållig kan du börja tjäna pengar. Starta en blogg och en Youtubekanal där du recenserar böcker. Sedan länkar du till böckerna, så får du en extrainkomst på ett roligt sätt.